Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:

VERNESKO ZENIT EASY ROLL 1738 S3

3836,80 kr Eks. mva

Zenith Easyroll er en komfortabel og arbeidssko med BOA-snøring.

Weblager
Varianter
Produktbeskrivelse

Jalas 1738 Zenith Easyroll er en komfortabel arbeidssko med BOA-snøring. Verneskoen er en lav sko utstyrt med tåhette i aluminium og spikerbeskyttelse, og den har vannavvisende og antistatiske egenskaper og effektiv støtdemping. Innersålen er laget av merinoull, som holder foten varm, men kan også puste.

Overdelen er laget av PU-belagt skinn og spaltskinn, noe som gjør skoen både slitesterk og vannavvisende. Du fester lett skoen med BOA® Fit System, og løsner snøringen med et enkelt trykk på en knapp.

Fronten på skoen beskytter tærne med en lett tåhette i aluminium. Rundt tåhetten er "Pronose", som er polyuretan designet for å beskytte skoene mot slitasje på dette utsatte stedet. Skoene har også en spikertrampbeskyttelse i form av plasmabehandlet tekstil, som opprettholder skoens lave vekt.

Innersålen består av FX2 Supreme med støtdemping og god pusteevne. Innersålen inneholder også ledende ledninger for å unngå lading og utlading av statisk elektrisitet. Sammen med de doble støtdemperne i Poron XRD er skoen både behagelig og trygg.

Mellomsålen består av et lag med mykere polyuretan, for deretter å gå over til yttersålen som er laget av oljebestandig og holdbar RPU.

Trenger du hjelp?
Send E-post til oss + 47 22 65 15 50

Produkter
Stores