Nyhet!

– Ny serie regnplagg for fiskeri

Vår nye serie regnplagg for fiskeri er utviklet i tett samarbeid med norske sluttbrukere. De er fremstilt i en myk, smidig og slitesterk PVC-kvalitet som tåler en rekke kjemikalier, fiskefett og oljer.

Vi måtte selvsagt ta turen til vakre Vega for å ta våre lanseringsbilder av serien.

Vi har lyttet til våre kunder

I utviklingen var det viktig for oss å finne en god PVC-kvalitet som tåler ytre påkjenninger som kulde, fett/oljer, kjemikalier og høy slitasje. I tillegg til å være myk og smidig, slik at brukerne skal kunne jobbe fysisk og effektivt i klærne. Alle nødvendige detaljer som er påkrevd og ønsket fra markedet har vi forsøkt å oppfylle. Vi har derfor tatt oss tid til flere intervjuer med utvalgte sluttbrukere, samt hatt alle plagg ute på testing før lansering.

Vega- en helt ny serie

Serien, som vi har kalt Vega, består av to regnjakker, hvorav den ene er en lightweight utgave, samt en regnbukse. Buksen er vendbar med seler og har innvendig lomme foran og bak. Jakkene har hjelmtilpasset og justerbar hette, reflekser på skuldre som er synlig i saltvann og dobbel stormklaff foran med trykknapper.


Som en supplement til Vega kommer vi også med Skrova jakke. Dette er en jakke i et kombinasjonsmateriale (PVC/polyamid), som gir bedre beskyttelse mot fuktighet på ermer, sammenlignet med tradisjonelle arbeidsjakker. Ermene har også neoprenmansjett.


Produkter
Søk
Stores