Regntøy utviklet for norske fiskere

Vår serie regntøy for fiskere er utviklet i tett samarbeid med norske sluttbrukere. De er fremstilt i en myk, smidig og slitesterk PVC-kvalitet som tåler en rekke kjemikalier, fiskefett og oljer.

Vi måtte selvsagt ta turen til vakre Vega for å ta våre lanseringsbilder av serien.

Vi har lyttet til våre kunder

I utviklingen var det viktig for oss å finne en god PVC-kvalitet som tåler ytre påkjenninger som kulde, fett/oljer, kjemikalier og høy slitasje. I tillegg måtte kvaliteten være myk og smidig, slik at brukerne skal kunne jobbe fysisk og effektivt i klærne. Alle nødvendige detaljer som er påkrevd og ønsket fra markedet har vi forsøkt å oppfylle. Vi har derfor tatt oss tid til flere intervjuer med utvalgte sluttbrukere, samt hatt alle plagg ute på testing før lansering.

Vega

Serien består av to regnjakker, hvorav den ene er en lightweight utgave, samt en regnbukse, et forkle og løse ermer. Buksen er vendbar med seler og har innvendig lomme foran og bak. Jakkene har hjelmtilpasset og justerbar hette, reflekser på skuldre som er synlig i saltvann og dobbel stormklaff foran med trykknapper.


Vega 2.0

Serien består av en regnjakke og regnbukse i en kraftigere PVC-kvalitet med svært høy slitestyrke og som gir god isolasjonsevne mot kulde. Jakken er utstyrt med hjelmtilpasset hette, mansjetter i neopren, reflekser på skuldre som er synlig i saltvann og dobbel stormklaff foran glidelåslukking i front. Buksen er utstyrt med seler og har innvendig lomme foran. I tillegg er hele frontpartiet fremstilt i dobbelbelagt PVC med drenering i øvre og nedre del i tilfelle kutt/punktering – noe som gir økt holdbarhet.
Som et supplement til Vegaseriene har vi Skrova jakke. En jakke i et kombinasjonsmateriale (PVC/polyamid), som gir bedre beskyttelse mot fuktighet på ermer, sammenlignet med tradisjonelle arbeidsjakker. Ermene har også neoprenmansjett.Produkter
Stores