Våre verdier - Enkelt- Proft- Hjerte- Driv

Uansett hvilken avdeling man tilhører på Swedol, er det våre felles kunder vi jobber for hver dag. Noen av oss møter kunder daglig, mens andre jobber mer i kulissene. Like fullt er alles jobb viktig for hvilken opplevelse kunden sitter igjen med. Måten vi alle bidrar til å gi best mulig kundeopplevelse handler om våre 4 verdier: Enkelt, Proft, Hjerte, Driv.


Enkelt

Du skal kunne handle når du vil og hvor du vil – på en rask og enkel måte. Hos oss skal du få tak i alt det du trenger - enten i butikk eller online, alt etter hva som passer deg.


Proft

Du skal kunne forvente å få de beste rådene fra oss, du skal kunne stole på kvaliteten, og at vi tar din sikkerhet på alvor. Vi er dine spesialister.


Hjerte

Du fortjener at vi strekker oss langt for at du skal lykkes i din jobb. Du skal bli hørt av oss på en åpen og oppriktig måte, og vi strekker oss langt for å møte dine behov. Vi bryr oss om våre kunder.


Driv

Du skal sette krav til oss slik at du alltid får de beste løsningene. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre produkter og tjenester, slik at du er sikret den mest oppdaterte og bærekraftige løsningen på markedet.


Vi er Swedol, og vi er DITT TEAM.


Vi er stolte av arbeidsplassen vår. Vi er stolte av å være DITT TEAM!.

Produkter
Stores