Univern Drammen bytter navn til TOOLS Klær & Vern


Univern Drammen skifter navn til TOOLS Klær & Vern 29. november

Nå skifter vi navn fra Univern Drammen til TOOLS Klær & Vern forteller butikksjef Roxanna Krystad. Butikken i Drammen vil bestå som spesialisten på arbeidsklær og personlig verneutstyr til proffkunden – akkurat som før. Univern som klesvaremerke vil eksistere som før. Strengt tatt er den eneste endringen at vi får et nytt skilt på fasaden og et nytt butikkantrekk forteller Roxanna..


Butikksjef Roxanna bekrefter at eneste endring er nytt skilt og ny uniform.

Siden oppstarten i 1977 har Univern etablert seg som en ledende spesialist på arbeidsklær, sko og personlig verneutstyr til proffmarkedet og industrien i Norge. TOOLS-kjeden har på sin side etablert seg som Skandinavias ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr, arbeidsklær og industrielt forbruksmateriell til det samme markedet. De to kjedene har allerede samme eiere, men fra 29. november vil Univern Drammen endrer navn til TOOLS Klær & Vern. Espen Tollefsen, Regionsjef i TOOLS og Univern Stor-Oslo, presiserer imidlertid at du som kunde vil fortsatt finne TOOLS Klær & vern på samme adresse i Drammen – Austadgata 21.


Regionssjef Espen Tollefsen

Spesialistene fortsetter som før

Med mange års erfaring fra bransjen, har vi kompetansen som trengs for å betjene et stadig mer krevende marked. Vår styrke er nettopp kombinasjonen av spisskompetansen til de ansatte, og tilbudet av kvalitetsvarene man trenger av klær og vern på jobben forteller Espen

Regionsjef Espen poengterer at alt blir som før med de samme gode kvalitetsproduktene og de dyktige medarbeiderne – Det er ikke uten grunn at vi har opparbeidet oss et såpass sterkt renomme blant våre trofaste kunder. De ansatte legger virkelig sin stolthet i å levere komfortable og funksjonelle kvalitetsprodukter som gjør at du kan jobbe trygt og effektivt i din arbeidshverdag, forklarer Espen. TOOLS Klær og Vern vil også videreføre den populære tjenesten for trykk og brodering av logoer og navn på alle arbeidsklær som kjøpes på stedet – raskt og rimelig, i førsteklasses kvalitet.


Vi trykker logo på dine arbeidsklær kjøpt hos oss

Produktvaremerket Univern består

– Univern er et sterkt varemerke som har lang fartstid i det norske markedet. Derfor vil vi fortsatt designe og utvikle arbeidsklær for norske fagfolk under dette navnet, i tillegg til andre varemerker vi produserer selv, sammen med andre kjente merkevarer. Univern-produktene vil man fortsatt finne i tilgjengelig for kunder i Norge fra Mandal i sør til Kirkenes i nord.

Velkommen til Austadgata 21 i Drammen.