ProTec 2.0 SYNLIGHETSKLÆR

- nå i enda mer vanntett og pustende kvalitet.

Våre ProTec 2.0 synlighetsklær er utviklet spesielt for norske forhold. Kvaliteten på yttermaterialet har svært høy slitestyrke og passer derfor bra til en rekke bruksområder. Klærne har svært gode egenskaper på vanntetthet og pusteevne, noe som gjør at du holder deg tørr og komfortabel under ekstreme værforhold.

Vår ProTec 2.0 har en forbedret vannsøyle på 20.000 mm, i tillegg til at alle plagg er helteipet og har vanntette glidelåser. Plaggene er også godkjent iht. EN 343 og EN 342. Pusteevnen er forbedret til 22.000 gram/m2/24h som gir en betydelig økt komfort for de jobber med fysisk krevende arbeidsoppgaver.

Se video av ProTec 2.0 synlighetsklær

5 VIKTIGE TING DU BØR VITE OM SYNLIGHETSKLÆR

Sertfiserte arbeidsklær, som synlighetsklær, må aldri endres på. Eks. fjerning av stoff eller reflekser. Da vil godkjenningen forsvinne og i verste fall ikke gi deg den beskyttelsen du bør ha. Påføring av logoer kan også redusere beskyttelsen. Ta derfor alltid kontakt med en spesialist dersom du er i tvil.

Vask av synlighetsklær bør gjøres ofte og etter behov. Møkkete synlighetsklær kan ha svekket effekt dersom smuss og skitt dekker større deler av det fluoriserende og reflekterende materialet. Husk å vrenge plaggene før vask. Det vil gi lengre levetid på farger og refleks.

Det er arbeidsgiver/oppdragsgiver som setter krav til hvilken klassifisering du skal være godkjent iht. på arbeidsplassen. Påse at du oppfyller kravet med hensyn til mengde fluoriserende og reflekterende materiale. Spør en av våre spesialister dersom du er i tvil.

Når du bruker arbeidsklær gjennom en hel arbeidsdag er komfort like viktig som sikkerhet. Utvalget av synlighetsklær har økt betydelig de seneste årene, med alt fra full stretch bukser til tekniske ytterplagg for ekstreme miljøer. Velg arbeidsklær du trives i og som er tilpasset ditt behov!

Valg av farge på dine synlighetsplagg gjør du utfra dine egne preferanser. I noen bransjer har man gjort en type farge til en uskreven standard, men du er likefullt beskyttet og godkjent i alle synlighetsfarger såfremt plagget er godkjent. Vi tilbyr synlighetsklær i gul, rød og orange.