Om oss

Om oss

Spesialist innen personlig verneutstyr og arbeidsklær

Spesialist innen personlig verneutstyr og arbeidsklær

Siden den beskjedne begynnelse i 1977 med et sortiment bestående av hansker, vernebriller og vernesko, er Univern i dag blitt en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Over 40 års erfaring har gitt oss den nødvendige kompetanse for å betjene et stadig mer krevende marked. I samarbeide med våre lokale forhandlere/butikker over hele landet, kan vi levere alt du trenger for å utføre ditt arbeide på en sikker og komfortabel måte. Les mer om vår historie.

Hovedkontoret holder til i moderne lokaler på Skedsmokorset, midtveis mellom Oslo Sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen. Her disponeres 5500 m2 høytlager og 750 m2 kontorer, møterom og showrom. I tillegg til vårt hovedkontor har vi 13 butikker, samt salgskontor i Stavanger som retter seg mot olje- og gassnæringen. Se oversikt over alle avdelinger her.

Univern er del av multispesialisten Swedol

I 2016 Univern AS solgt til Swedol AB. Swedol AB, som har base i Sverige, tilbyr et bredt og attraktivt sortiment innen el-artikler, verktøy, arbeidsklær, kjøretøydeler, hydraulikk, løfte- og lasteutstyr og annet forbruksmateriell til proffen. Med over 100 butikker fordelt i Sverige, Norge, Finland og Estland, er Swedolkonsernet nå en av de største aktørene på det nordiske markedet. Swedol har 5 butikker i Norge (Drammen, Fredrikstad, Trondheim, Kristiansand og Sandnes). Se Swedols nettsider for komplett produktsortiment og mer informasjon.

1. november 2018 fusjonerte Univern AS og Swedol Norge AS

For Univern AS innebærer dette en endring i selskapsnavn til Swedol AS. Organisasjonsnummer, postadresse, fakturaadresse og kontonummer forblir det samme som før. Denne fusjonen er av ren juridisk karakter og Univerns og Swedols butikkonsepter vil leve videre. I tillegg vil begge konseptene gradvis fornyes og videreutvikles for å gi våre kunder den beste servicen og de mest attraktive produktene på markedet. Les mer om Swedolkonsernet på www.swedol.com.ENKELT- PROFT- HJERTE- DRIV!

Vi er svært stolte av å kunne presentere våre verdier for deg som vår kunde. Vil du lese mer om hva vi står for?Swedol - för dig som gör jobbet

Produkter
Stores