Ny Univern-partner,LVH AS på Lillehammer

Ny Univern Partner på Lillehammer

– LVH AS

Fortell litt om LVH AS og hvilket område er dere i?.

Vi er tre mann som har jobbet innen salg og service til industrien entreprenører og kommune/stat. Vi har sammen 40års erfaring og ønsket nå å starte opp egen virksomhet innen samme bransje. Det vi ville satse på er det vi mener vi er gode på. Service kunnskap og kvalitet. Vi begynte å bygge butikk på Lillehammer i juni 2021 og hadde her offisiell åpning 2 september. Butikken er på 580 m2 og er fylt opp med verktøy sveis/tilsats løft og last hydraulikk høytrykk/lavtrykk olje kapp og slip kjemi skruer og selvfølgelig klær sko og vern fra Univern. I tillegg så har vi satt inn et komplett slangeverksted i butikk. Så her får kunden hjelp 24 timer i døgnet.

Hvilken type næring er mest aktuell for området dere jobber i?

Vi jobber mot alt av entreprenører kommune/stat industri i hovedsak proffmarkedet. Men leverer også mye til privat markedet samt bønder. Vi har et stort område rundt hele innlandet, men har ingen grenser på hvor langt vi kan strekke oss. Vi ønsker å være der kunden er. Og har 24 timers slangevakt.

Dere startet opp med ny butikk og samtidig som Univernpartner i Juli 2021. Hvorfor Univern, og hva er deres erfaring så langt?

Er det noe vi setter høyt opp på lista så er det kvalitet og god service. Vi er godt kjent med Univern og vet at dette er kvalitetsvarer av høy klasse. Erfaringen så langt er meget bra, vi får varer kjapt etter bestilling, og kundene er strålende fornøyd med pris og kvalitet. Noen merker stikker seg ut. Kan nevne Protec 2.0 er en sikker vinner her oppe på innlandet det selges meget bra, og kunden er strålende fornøyd. På sko fronten er det Grid Bysen og Lodur som stikker seg ut. Vi har solgt sko i mange år og kan med hånda på hjerte si at dette er noe av de beste på markedet uten tvil. Så vår erfaring er meget bra, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Hva er de videre planene for LVH?

Planen videre for LVH er ganske enkel. Vi er tre stykker som er såpass fremme i skoa at vi ser på å ekspandere så raskt som mulig. Med andre ord dette er bare starten, vi er kommet for å bli og ser på løsninger for neste avdeling, og håper da selvfølgelig at Univern vil bli med. Vi har nylig ansatt en uteselger, vi går som sagt for erfaring kunnskap og service. Og ansatte en mann med 30 års erfaring i proffmarkedet som uteselger.

Univern ønsker LVH AS velkommen som Univern Partner og er stolte av å ha dere med på laget!