Artikkelnummer: 40250

HELMASKE AIRLINE SR-200 MED TRYKKLUFTSLANGE

10100,00 kr Eks. mva

SR 200 Airline er et pusteapparat som leveres med en konstant luftstrøm og er utformet for tilkobling til en trykkluftforsyning.

Weblager
Produktbeskrivelse

SR 200 Airline er et pusteapparat som leveres med en konstant luftstrøm og er utformet for tilkobling til en trykkluftforsyning. Den unike egenskapen ved SR 200 Airline er omfanget av mulig filterbackup. Pusteslangen kan kobles fra både ansiktsdelen og styringsventilen. Utstyret kan da brukes som en filtreringsenhet. SR 200 Airline kan brukes som et alternativ til filtermasker i alle situasjoner der filtermasker anbefales. Dette gjelder spesielt hvis brukeren utfører hardt eller vedvarende arbeid, og hvis
de forurensende stoffene har dårlige varslingsegenskaper eller er særlig giftige. SR 200 er laget av materialer som ikke frem-kaller friksjonsgnister, noe som gjør at enheten kan brukes i et eksplosivt og lett antennelig miljø. Styringsventil, strømningsmåler og varslingsfløyte for midlertidig og kontinuerlig over-våking av luftstrømsmengde er inkludert. Driftstrykk (bar): 5-7.

Trenger du hjelp?
Send E-post til oss + 47 22 65 15 50

Produkter
Stores