Balance arbeidshansker

Hendene våre er et av de viktigste verktøyene vi har. De er utsatt for forskjellige typer risiko hver dag. Alt fra tørre, våte, kalde miljøer, samt risikomiljøer. Hendene våre er det verktøyet vi bruker til alle arbeidsoppgaver.

Basert på våre kunders behov og ønsker, har vi utviklet Balance - en smart kolleksjon som skal gjøre det enkelt å velge riktig hanske til riktig jobb. Om du så jobber inne på et lager, du jobber på et verksted, du er på en byggeplass eller du er på et sted hvor det er kaldt, så har vi tenkt på det for deg som kunder. For vi vet at en hanske ikke bare er en hanske.

Se vår produktspesialist på PPE og hansker, Rune Breivik, presentere konseptet i video her oven.

Passform og komfort

Vi utfordrer eksisterende materialer og design for økt komfort gjennom en god passform, nyskapende materialvalg og design.

Moderne design

Jobb møter sport. Et oppdatert design som utfordrer gjeldende arbeidshansker og tiltrekker seg en målgruppe med en yngre tankegang.

Miljøvennlig og praktisk

Riktig valg av materiale skal både være bra for hånden din og for miljøet. Vi praktiserer en kontrollert og ansvarlig produksjonssyklus, som vi gjerne gir våre kunder og ansatte innsikt i.

Holdbarhet

Slitestyrke handler om produktøkonomi og miljøhensyn. Vårt mål er at våre hansker skal være de mest lønnsomme, både for brukeren og miljøet.

Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance