Strekk deg litt lenger på jobb med nye arbeidsbukser i stretch.

checkmark

Bevegelighet

checkmark

Komfort

checkmark

Passform

Nå utvider vi vårt utvalg av stretch arbeidsbukser med flere nye modeller – blant annet kommer vi med 4-veis full stretch innen synlighet fra Björnkläder.

Vi er genuint opptatt av at våre kunder skal være komfortable i sine arbeidsklær. Derfor utvikler vi våre plagg basert på tilbakemeldinger fra deg som bruker klærne fra oss hver dag. Du strekker deg langt for jobben din hver dag, og vi strekker oss langt for din komfort.

Ta en titt på videoen og se hva våre stretchbukser kan gjøre med deg.

HVORFOR VELGE STRETCH?

Maksimal komfort og bevegelighet på jobb

Har man først begynt å bruke stretch vil man sjelden tilbake til arbeidsbukser uten stretch. Stretch gir betydelig bedre komfort og bevegelighet for brukeren. Man slipper at buksene klemmer og føles trang både her og der. Våre nyeste bukser er tatt frem i 4-veis stretch som gjør at buksene følger alle bevegelser – vårt beste alternativ når det gjelder komfort.

Liten prisforskjell på stretch vs. ikke-stretch

I dag er det liten prisforskjell ved å velge en mer komfortabel bukse med stretch kontra en uten. I vårt utvalg har vi stretch i en rekke ulike prisklasser. Vil man ikke gå for en bukse i full stretch, har vi flere modeller med stretchpartier i kombinasjon med polyester/bomull.

Oppdaterte modeller

Våre bukser i stretch er tatt frem de 1-2 siste årene og oppfyller derfor de seneste kravene og ønskene fra markedet når det gjelder passform, funksjonalitet og sertifiseringer. Dagens stretchkvaliteter er testet for å ha en slitestyrke også for de mer krevende arbeidsoppgavene.

Velg stretch neste gang du skal ha ny arbeidsbukse!

Velg stretch neste gang du skal ha ny arbeidsbukse!