NO | EN

Om oss

Univern hovedkontor banner

Spesialist innen personlig verneutstyr og arbeidsklær

Siden den beskjedne begynnelse i 1977 med et sortiment bestående av hansker, vernebriller og vernesko, er Univern i dag blitt en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Over 40 års erfaring har gitt oss den nødvendige kompetanse for å betjene et stadig mer krevende marked. I samarbeide med våre lokale forhandlere/butikker over hele landet, kan vi levere alt du trenger for å utføre ditt arbeide på en sikker og komfortabel måte. Les mer om vår historie.

Hovedkontoret holder til i moderne lokaler på Skedsmokorset, midtveis mellom Oslo Sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen. Her disponeres 5500 m2 høytlager og 750 m2 kontorer, møterom og showrom. I tillegg til vårt hovedkontor har vi 13 butikker, samt salgskontor i Stavanger som retter seg mot olje- og gassnæringen. Se oversikt over alle avdelinger her

Vi kan også tilby kurs og opplæring i bruk av ulike typer personlig verneutstyr, blant annet vil vi nevne våre fasiliteter for fallsikringsutstyr, hvor våre forhandlere og sluttbrukere kan prøve utstyret i praksis. Våre salgskonsulenter reiser regelmessig over hele landet og er behjelpelig med veiledning, kurs eller opplæring når det er ønskelig lokalt.

Swedol - våre eiere

I 2012 ble vi kjøpt opp av svenske Grolls AB, som er en av Sveriges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Grolls AB er også spesielt kjent for varemerkene Björnkläder og Nytello. 

I 2016 ble Grolls AB og Univern AS solgt til Swedol AB. Swedol AB, som også har base i Sverige, tilbyr et bredt og attraktivt sortiment innen el-artikler, verktøy, arbeidsklær, kjøretøydeler, hydraulikk, løft & last og forbruksvarer. Med over 90 butikker fordelt i Sverige, Norge, Finland og Estland, er Swedolkonsernet nå en av de største aktørene på det nordiske markedet. Swedol har fem butikker i Norge (Drammen, Fredrikstad, Trondheim, Kristiansand og Sandnes).

Se Swedols nettsider for komplett produktsortiment og mer informasjon.