NO | EN

Style 300 vernehjelm - lettvekteren

Lettvekteren HC300 fra Protector veier bare 300 gram og er ditt klare valg dersom du må bruke hjelm hele dagen og ønsker fullgod beskyttelse. HC300 er i overensstemmelse med EN 397 med tilleggstest -30°C.

Særpreg

Hjelmens fremste særpreg er den lave vekten. Hele hjelmen er laget av polyetylen HD. Den veier bare mellom 294 og 300 gram og er godt egnet til å bæres en hel dag. Den særpregede formen er designet spesielt for å gjøre det enkelt å bruke hjelmen sammen med hørselvern. Disse særpregene, sammen med regnrennen, gjør at HC300 passer ypperlig til bruk innen tung industri i utsatte miljø. HC300 hjelmen er motstandsdyktig mot løsemidler, svake syrer og alkalier og kan, om ønskelig, leveres med ventilasjonshull. Den er utstyrt med en justerbar 8-punkts innredning som gir både komfort og balanse.

Tilbehør

Det finnes et godt utvalg av tilbehør, blant annet hakestropp og svettbånd i skumgummi og i lær. Hjelmen har et slissespor på 30 mm for feste av hørselvern og tilbehør.

Logo på hjelm

Vi kan tilby din egen logo trykket på hjelmen. Protectors moderne trykkmaskin muliggjør trykk på alle 4 sider av hjelmen. Minimum trykk av 40 stk hjelmer i samme farge.

Send oss en forespørsel.

Flere valgmuligheter

HC300 kan leveres i 6 ulike farger: Hvit, gul, blå, rød, grønn og orange. I tillegg kan den leveres med 2 typer innredning, Standard eller Elite.

HC300 lettvekteren

Relaterte linker